Petteri Pietikäinen Puhun - siis vaikutan.

Eduskuntavaalit, vaaligalleria ja vuosipäivä

  • Eduskuntavaalit, vaaligalleria ja vuosipäivä

Yleisradio julkisti tänään vaalikoneen yhteyteensä myös vaaligallerian, jonka tentteihin tuli yhteensä 1802 kansanedustajaehdokasta.

Allekirjoittanut on ehdolla Helsingin vaalipiiristä, ja minultakin se neljän minuutin video löytyy.

Avioliittoteema tulee esille kohtuullisen vahvasti ja en voi kieltää, ettenkö olisi vaikuttanut asian suhteen maamme poliittisessa kentässä: vuosi sitten järjestimme ke 12.3.2014 eduskuntatalon portailla ensimmäisen Kynttilätapahtuman, jossa noin 300 kansalaista tempaisi lyhtykynttilöineen ja hääkuvineen perinteisen miehen ja naisen avioliiton puolesta. Media oli silloin kohtuullisen hiljaa tapahtuneesta. Huomenna - "Kynttilätapahtuman vuosipäivänä" - media on näköjään herännyt siihen, että joku voi vastustaa sukupuolineutraalia avioliittolakia

Avainsana tänään on Heureka.

Ehkäpä joku todella oivaltaa, mistä avioliitossa loppujen lopuksi on kysymys: se on miehen ja naisen välinen. Muut liitot ovat muita liittoja.

P.S. Tuohon kehitysapua koskevaan kysymykseen vastaukseni jatkui siten, että "toivon, että selvitetään, mikä on todellinen kehitysavun vaikuttavuus." Viime aikoina on pohdittu, palveleeko kehitysapu kotimaista elinkeinoa vai kohdemaan tarpeita.

P.S. 2  Kuva on vuosi sitten pidetystä Kynttilätapahtumasta. Puhetta pitämässä "Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia"-facebook-ryhmän perustaja Harri Saastamoinen

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat