Petteri Pietikäinen Puhun - siis vaikutan.

Kansanedustajaehdokkaat yhteiskunnan sukupuolineutralointia vastaan

  • Kansanedustajaehdokkaat yhteiskunnan sukupuolineutralointia vastaan

Viime joulukuussa eduskunta hyväksyi sukupuolineutraalin avioliittolain, jota markkinoitiin kansalle peitenimellä "tasa-arvoinen". Se, että homo- ja lesboparit saavat miehen ja naisen avioliittoa vastaavat oikeudet, lyö korville niitä vähemmistöjä, jotka odottavat yhden raja-aidan murruttua muidenkin murtuvan - varsinkin, jos heidän tavoitteensa jäävät toteutumatta.

Sukupuolineutraalista ei ole pitkä matka lukumääräneutraaliin. Toisaalta "vapaata rakkautta"  saattaa rajoittaa myös lähisukulaisuus. Tämän miehen ja naisen avioliittoa romuttavan lainsäädännön tie on loputon ja siksi se pitäisi näissä eduskuntavaaleissa tyrmätä täysin. Miehen ja naisen välisen eron eli sukupuolten neutralointi  yhteiskunnallisesti veisi meidät tässä vaikeassa taloudellisessa tilanteessa ojasta allikkoon. Emme romuttaisi ainostaan avioliittoinstituutiota vaan sukupuolten välisiä eroja häivytettäisiin myös poistamalla rajoitus pojille ja tytöille annettavista nimistä. Päiväkotien ja koulujen opetussuunnitelmat palvelisivat tuolloin hyvin pienen vähemmistön agendaa ns. "tasa-arvon" nimissä. Todellinen yhteiskunnallinen tavoite olisi aikaansaada kommunismia vastaava utopistinen yhteiskuntakokeilu, jossa sukupuolten väliset erot häivytettäisiin. Tämä johtaa yhteiskunnan todelliseen taantumaan, jonka aikaansaamat loppulasku ja inhimilliset kärsimykset eivät ole pieniä - kuten ei ollut kommunismissakaan.

Mutta tällaiseen ei tarvitse alistua, vaikka länsimainen yhteiskunta tuntuu varsin kritiikittömästi tukevan tällaistä kehitystä varsinkin mediassa.  "Kyllä kansa tietää", sanoi jo Veikko Vennamo aikoinaan.

Kansalla on siis sanansa sanottavana vaikka yhteiskuntaamme neutraloivat voimat  kuvittelevat "edistyksellisyydessään" ja "eläessään jo 2010-luvulla" siirtävänsä meidät "uuteen aikaan", vaikka itse asiassa näkymät näiden tavotteiden läpimennessä vievät meidät takaisin pimeään keskiaikaan, kun lapsilta riistetään äiti ja/tai isä lainsäädännön turvin. Tähän mennessä on ollut onnettomuus, jos vanhemmat kuolevat tai avioero kohtaa perhettä - nyt tällainen biologisen vanhemman vieraannuttaminen on mahdollista lainsäätäjän toimesta.

Kannattaa äänestää siis sellaisia ehdokaita, jotka palauttavat miehen ja naisen - sen aidosti tasa-arvoisen (sukupuolten, ei enemmistö-vähemmistö)  - avioliiton omalle paikalleen. On aivan selvää, että sellaiset puolueet, joita tämä kysymys ikävällä tavalla jakaa, eivät halua nostaa tätä kysymystä vaaliteemaksi, mutta kansalaisten, jotka ovat syvästi huolestuneita tästä kehityksestä, pitää tämän asian suhteen "nostaa kissa pöydälle" vaalituruilla ja -toreilla. Asenteellinen media ei sitä tee.

Ennakkoäänestyksen kynnyksellä Aito vaalikone nostaa esille sellaisia ehdokkaita, jotka puolustavat tässä yhteiskunnassa, eivät ainoastaan aitoa avioliittoa, vaan tervettä erilaisuutta yhteiskuntamme rakenteissa, jota aito sukupuolisuus miehenä ja naisena tuottaa.

http://aitoavioliitto.fi/vaalit

Yksittäinen kansalainen voi allekirjoittaa myös uuden kansalaisaloitteen, jonka tarkoitus on kumota tämä sukupuolineutraali hullutus:

http://aitoavioliitto.fi/kansalaisaloite.html

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Timo Lehtonen

Yes Petteri! Lue huolellisesti kaikki puheenvuorot osoitteesta http://timolehtonen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi. Kerro, jos olet jostain siellä kirjoitetun virkkeen sanomasta eri mieltä ja perustele eriävä mielipiteesi yksiselitteisesti. Allekirjoita kansalaisaloite: http://aitoavioliitto.fi/kansalaisaloite.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Menes nyt muualle kaltevan pinnan argumentteinesi.

Hävettää että meillä edes on ehdokkaina ihmisiä joiden argumentoinnin taso on tällaista luokkaa.

Käyttäjän petteripietikainen kuva
Petteri Pietikäinen

Kymmenen vuotta sitten rekisteröidyn parisuhteen piti riittää, kunnes viitisen vuotta keksittiin, että avioliittolakimme on "syrjivä"... - aika pitkäänhän se sitä sitten on ollutkin. Ei tämä mikään argumentti ole. Tämähän on faktaa.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"piti riittää" ei riitä. Jospas sitten käytännössä nähtiin ettei se riitä, ei kukaan ennustajaksi osannut tuolloin ruveta. Se oli toiveikkuutta, ei fakta.

Käyttäjän KristaRantanen kuva
Krista Rantanen

1971 homous poistettiin rikos luokituksesta ja kymmenen vuoden päästä 1981 homous poistettiin sairausluokituksesta. Rekisteröityä parisuhdetta vastustettiin myös, nykyään kukaan ei sitä vastusta. Nyt tasa-arvoinen avioliittolaki on tullut, ehkä kymmenen vuoden päästä sitä kukaan ei enää vastustele. Tosin ihmisillä on oikeus mielipiteeseen ja sananvapauteen. Onhan homoseksuaalit aina olleet "syrjitty" rikollisten ja sairauden kautta.

Pekka J. Mäkinen

Uskon että suuri osa ellei suurin osa suomalaisista pitää avioliittoa edelleen vain miehen ja naisen välisenä. Homous on poistettu sairausluokituksesta, mutta miten? V: Äänestyksen tuloksena. Miten sairaudesta voidaan äänestää? Minusta homous on häiriötila, jota voidaa myös - enemmän kuin luullaan - korjata. Myös rukouksen kautta on ihmisiä muuttunut täys homoista täys heteroiksi. Amadeus Oilinki ei suinkaan ole ainoa.

Homojen oikeus laillistaa parisuhteensa vaihtelee Euroopassa laidasta laitaan. Kymmenen maata hyväksyy homoparien avioliiton, mutta EU:n ulkopuolisessa Itä-Euroopassa homopareilla ei ole edes oikeutta rekisteröityyn parisuhteeseen.

28 EU-maasta 12 ei kuitenkaan salli homopareille edes REKISTERÖITYÄ parisuhdetta. Ne ovat Bulgaria, Kypros, Kroatia, Kreikka, Italia, Latvia, Liettua, Malta, Puola, Romania, Slovakia ja Viro. Kroatiassa vähintään kolme vuotta yhdessä eläneet tunnustetaan avopuolisoiksi, ja heille myönnetään rajoitettuja oikeuksia ja vastuita.

Euroopassa on 50 valtiota, ja vain 10 Euroopan maata Euroopassa sallii homoliitot. Ts 40 maata Euroopassa ei hyväksy homoliittoja.

Maailmassa on 240 valtiota (laskutavasta riippuen) ja vain 25:ssä homoliitot ovat hyväksyttyjä. Ts n. 90% valtioista ei pidä homoliittoja aiheellisina.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_valtioista_v...

Euroopan valtioissa homoliitot sallineet ovat siis selvänä vähemmistönä. Esim. Saksa ei hyväksy homoliittoja. Miksi? Ilkeyttäänkö ihmiset eivät hyväksy homoliittoja. Ei, vaan siksi, että homous koetaan luonnostaan (!) vääräksi, luonnottomaksi ja useimmiten myös vastenmieliseksi ilmiöksi.

Perusongelma tässä koko homotuputuksessa on se, että homous halutaan nähdä normaalina ja luonnollisena ilmiönä, mitä se ei suinkaan ole, vain päivänselvää poikkeavuutta.
Homouden kokemisessa vastenmieliseksi kyse ei ole mistään homofobiasta, sillä sellaista ei ole olemassakaan, vaan kyse on täysin normaalista tunnereaktiosta, jonka luonto/jumala (saa valita) on laittanut ihmiseen. Ihminen hakee luonnostaan itselleen vastakohtaista olentoa, joka täydentää häntä. Homouden taustalla onkin tutkimuksissa nähty jokin häiriötilanne, esim. insesti tai muu seikka, joka on estänyt nuorta samaistumasta omaan sukupuoleensa. Kyseessa voi olla geeniperäinen taipumus homouteen, ja tästä kiistellään yhä, mutta eräiden uusien tutkimusten mukaan geenit eivät kuitenkaan määrää ketään homoksi. Lastenpsykiatrian professori Tuula Tamminen toteaa että nykyinen geeni-
ja aivotutkimus on korostamassa enemmänkin ympäristön ja kokemusten, kuin
vain annettujen geenien merkitystä. Ympäristö vaikuttaa koko ajan siihen,
miten meidän geenikarttaamme luetaan, toteaa Tamminen.

Tamminen toteaa: ”Perintötekijät ovat tärkeitä, mutta tämänhetkinen geenitutkimus näyttää kyllä pikemminkin siltä että riippuu ihmisen ympäristöolosuhteista ja kokemuksista mitkä geenit aktiovoituvat tai eivät aktivoidu. Ihmisen kokemuksista riippuu, minkälainen otos hänen geeneistään aktivoituu. Ei ole yhtä geeniä eikä geenisarjaa, joka määräisi sukupuolisen suuntautumisen. Siihen vaikuttavat usean erillään olevan geenien vaikutukset”.

Jumalan sana, Raamattu, on kirkon ylin auktoriteetti, ja voidaan yleistäen sanoa että Raamattu ei anna pienintäkään tukea homoseksuaalisuudelle, vaan pitää sitä luonnonvastaisena. Monet loukkaantuvat tästä Raamatun näkemyksestä, vaikka runsaasti yli 90 prosenttia ihmisistä pitää homoutta itselleen luonnonvastaisena. Kummallista, eikö? Vaikka siis Raamattu ainoastaan tukee sitä mitä ihmiset yleensä luonnostaan tuntevat! Tämä ei tarkoita sitä homot ihmisinä eivät olisi saman arvoisia kuin muutkin, vaan kyse on taipumuksesta, jota voidaan monestakin syystä pitää poikkevuutena, ja epäreiluna homoille itselleenkin (vrt. lapsettomuus, anatomia, lasten tarve isään ja äitiin, jne.) .

Meille annetaan usein ymmärtää että homoliitot olisivat jotenkin edistyksellisiä. Sukupuolineutraali avioliitto ei ole edistyksellisyyttä, vaan taantumusta. Se voidaan helposti nähdä moraalin rappiona, joka on suuret maailmanvallatkin saanut kaatumaan.

Tunnettu historioitsija Roberto de Mattei on radiohaastattelussa selvitellyt, että homoseksuaallisuus ja yleinen veltostuminen tuhosivat muinaisen Rooman. 63-vuotias professori uskoo, että Kartagon homot levittivät huonoja vaikutuksia kaikkialle valtakuntaan. 400-luvun kirjoituksista professori on löytänyt viitteitä siitä, että Kartagon roomalainen siirtokunta oli homojen paratiisi. Sieltä tartunta levisi muihin. Kun barbaarit tulivat, Rooma oli helppo kaataa homojen kumouksellisen velttoilun vuoksi.

Homoliittoa on usein kuvattu eräänlaiseksi Pandoran lippaaksi, jonka kannen avaaminen on aiheuttanut suuria yhteiskunnallisia ongelmia.

Näitä "Pandoran lippaan" avaamisen seurausvaikutuksia on ollut vuodesta 2004 lähtien esim. Massachutsessissa, joka Amerikan ensimmäisenä osavaltiona hyväksyi homoliitot. Homoudesta on siellä tullut kuin fanaattinen uskonto, joka ei salli toisinajattelua, ja jos et hyväksy homoutta, ja pidä sitä normaalina, voit menettää työpaikkasi. Lisäksi lapsille tuputetaan jo alakoulussa homoutta, ja koulussa jaetussa teini-ikäisille tarkoitetussa kirjassa kerrotaan miten pojat voivat tyydyttää toisiaan. Täytyy vain toivoa ettei Suomessa mentäisi koskaan tähän - lievästi sanottuna - pähkähulluuteen mukaan.

Ikävä kyllä niin meillä Suomessa kuin myös Ruotsissa ja Norjassa alkaa näkymään myös Pandoran lippaan vaikutuksia, vaikka lippaan kantta ei Suomessa olekaan vielä avattu.

Esim. Norjassa julkisissa päiväkodeissa ja esikouluissa on jo alettu käyttämään kuva- ja satukirjoja, joissa seikkailevat toisiin prinsseihin rakastuvat homoseksuaaliset prinssit, ja machoprinsessat, jotka pelastavat pulaan joutuneita heikkoja prinssejä. Sairasta, sanon minä. Homous on poikkeavuutta, eikä siitä tule tehdä normaalia, saati alkaa opettamaan tätä pienille lapsille normaaliutena.

Ruotsin keskustapuolueen moniavioisuusvaatimukset, sekä meidän vihreiden nuorten moniavioisuusvaatimukset ovat myös tätä pandoran lippaan vaikutusta.
Ruotsissa on aloittanut esikoulu, jossa kiinnitetään erityistä huomiota siihen, että lapset välttävät sukupuoliset stereotypiat. Heitä ei esimerkiksi kutsuta tytöiksi ja pojiksi vaan ystäviksi.

Saksassa vihreät nuoret haluavat sallia insestin

Sebastian Tynkkysen mukaan Setan päätavoite on että sukupuolisuus poistetaan kokonaan ja myös poikien ja tyttöjen nimet sekoitetaan.

Ja tämä kaikki hulluus vain noin 2 % takia, sillä vain tämä määrä ihmisistä on homoja. Onkin todella kummallista miten tämän pienen marginaalivähemmistön määräysvalta on ylipäätään mahdollista. 60-luvulla ilkuttiin ruotsalaisten homoudesta, eikä vielä 90 luvullakaan meillä asiaa nähty kuten nykyään, ikäänkuin tässä olisi nyt hirveää syrjintää menossa.

Mutta Huom! Euroopan ihmisoikeussopimuksen ja ihmisoikeustuomioistuimen mukaan avioliiton rajaaminen vain miehen ja naisen väliseksi EI OLE SYRJINTÄÄ.

Todettakoon kuitenkin lopuksi että myös heterot elävät usein kuin pellossa ilman mitään moraalia. Jumala edessä olemmekin kaikki samalla viivalla: syntisinä ja armoa ja parannuksen tekoa tarvitsevina.

Käyttäjän Kazzukki kuva
Kasperi Koski

Voisiko blogisti antaa lähteen sille, että Suomen eduskunta todella on hyväksynyt avioliittolain muutoksen, ja että kyseisestä lakialoitteesta tehty "hallituksen esitys eduskunnalle avioliittolain ja eräiden siihen liittyvien lakien muuttamisesta"?

Tässä nyt tuntuu koko Suomi sekoittavan lakialoitteen käsittelyyn ottamisen ja lain voimaansaattamisen. Seuraavan hallituskauden tehtävä lienee tehdä esitys avioliittolain muuttamisesta eduskunnalle. Jos Keskusta-Persu-Muutos-Ect. puolueet saavat yhdessä ison "jytkyn", voitte olla 110% varmoja, että laki ei tule menemään läpi.

Lakialoitteen käsittelyynotto Suomen eduskunnassa ja äänestys lain voimaantulemisesta ovat kaksi täysin eri asiaa. Annettakoon esimerkkinä tilanne, jossa minua epäillään keskustassa olevan kultasepänliikkeen ryöstöstä. Olen esitutkinnassa kuulusteltavana, ja te jo huudatte, että "se kasperi on nyt tuomittu rikollinen!". Ei. Ei ei. Ei näin. Poliisi toimittaa esitutkinnan ja kaikki siinä ilmikäyneet tiedot syyttäjälle. Tämän jälkeen syyttäjä tekee syyttämis -tai syyttämättäjättämispäätöksen ja asia mahdollisesti toimitetaan tuomioistuimen käsiteltäväksi. Vasta lainvoimaisen tuomion saatuani voidaan sanoa, että "Kasperi on tuomittu rikollinen". Ennen sitä kaikki on vain sanahelinää, jota kaikki jostain syystä luulevat toiseksi.

Toimituksen poiminnat