Petteri Pietikäinen Puhun - siis vaikutan.

Tiedonvälityksen sietämätön keveys - Pasilanmäen Bastilji

  • Tiedonvälityksen sietämätön keveys - Pasilanmäen Bastilji

Olen tässä miettinyt viime päivinä, mitä se tarkoittaa tämä "koko kansan YLE"? 

Vastauskin alkaa valjeta: koko kansaa verotetaan tämän tiedostusvälineen kulujen kattamiseksi. Kansa maksaa omasta manipuloinnistaan: manit ja pulointi. 

Niin kauan kun ihmismuistiani riittää, Yleisradion pääjohtajuus on ollut vasemmiston poliittinen läänitys. Eino S. Repo, Erkki Raatikainen, Sakari Kiuru,..  jne. Viimeisin pääjohtaja Lauri Kivinen ei suurempaa säröä tuo tuohon kokonaisuuteen.

Demarius, vihervasemmistolaisuus ja Helsinki-keskeisyys, etten sanoisi Helsinki-kupla, alkavat olla nykyisen YLE:n valtakunnallisen ilmeen rasitteita: koko valtakunnan asiat peilautuvat tuon "Pasilanmäen Bastiljin" kautta, joka ei välitä vain  tietoa vaan muunneltua tietoa ja johdattelee sillä kansaamme.

Neuvostoliiton aikana YLE oli maan tavan mukaan kiltti mallioppilas, joka uutisoi kiltisti silloisten poliittisesten suhdanteiden mukaan. Kekkosen vastustajat saivat kyytiä. Mitään pesänselvitystä Berliinin muurin romahtamisen jälkeen ei tehty eikä kenenkään "päitä pudonnut" - perusteltiin että sehän oli maan tapa. 

Homma on saanut edelleen jatkua niinkuin aikoinaan Venäjä ei tehnyt tiliä KGB:n kanssa, joka jatkoi sielläkin vanhalta pohjalta. Tänä päivänä näemme mihin jalostuminen on johtanut - siellä ja täällä. 

Täällä Suomen mediassa jylläävät sateenkaaren värit ja liberaalit tuulet niin kuin pääkaupunkiseudulla vain voi - maakunnistahan ei ole niin väliä. Kaikki Helsinkiin keskittyneet seksuaalipakolaiset ja heidän tukijansa saadaan näyttäväksi porukoiksi kameran eteen kun on kyse sukupuolineutraalin avioliiton kannattajista - ja kun perinteinen avioliitto saadaan kerrottua vain kristillisten puuhasteluksi, tie on auki maassamme "edistyksellisyyteen ja vapauden uusille tuulille"...  avioliittokäsite särjetään ja monikulttuurisuuden hallitsematon maahantuonti tuhoaa pian omaleimaisen suomalaisuuden.

Joku fiksu on laittanut Kansalaisaloitteen YLE-veron poistamiseksi. Ehkei mikään muutu, mutta YLE:n näpäyttämiseen kansalaisilla on nyt mahdollisuus.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Reijo Jokela

"avioliittokäsite särjetään".
Tuo se jaksaa aina vain huvittaa kun se tulee kristillisen suusta.
"Sen minkä on Jumala yhdistänyt, älköön ihminen erottako" Todellisuus on se, että 50%:a liitosita päättyy eroon, eikä kirkolla ole mitään moraalista ongelmaa avioliittokäsityksen kanssa. Keksisitte nyt edes jotakin kunnollisia perusteluja näille jutuillenne.

Käyttäjän petteripietikainen kuva
Petteri Pietikäinen

Avaa Reijo vähän tuota: "...eikä kirkolla ole mitään moraalista ongelmaa avioliittokäsityksen kanssa."

Luulenpa, että tuo käsitys tulee jakamaan kirkkoa, mutta mikäs liberaaleilla on ollessa, kun media on hallussa.

Reijo Jokela

Kun puhut, että avioliittokäsite särjetään, niin eikö se ole täydellisen naurettavaa, kun se on jo särjetty. Ymmärtäisin tuon kannan, jos kirkko kieltäytyisi vihkimästä ihmistä, joka on kerran ollut naimisissa, kun näin kerran kirkossa toimitaan, niin ei silloin pidä puhua mistään avioliittokäsityksen rikkomista. Kirkkollahan ei ole mitään ongelmaa esimerkiksi siinä, että pappi solmii uuden avioliiton ja näin toimii täydellisesti julistamiaan oppeja vastaan. Nyt sitten kun juridisella puolella avioliiton käsitys laajenee, niin jopa alkaa metakka, kun se laajenee ryhmään jota ei hyväksytä. Nythän ei ole edes kysymys "kristillisen" avioliiton murentamisesta, sen on tehnyt kirkko itse. On sitten toinen asia onko tuo uudeleen vihkiminen oikein vain väärin, mutta kyllä se on hurskastelua puhua minkää perinteisen murenemista, jos itse on kerran jo katsottu, että avioliitto ei olekkaan "Jumalan liitto", jota ihminen älköön hajottako.
Selvyyden vuoksi sanottakoon, että oma kantani on, että juridisena instituutiona avioliitto tulisi lopettaa. Erilaiset seurat ja piirit saisivat sitten itse päättää omista rituaaleistaan asian ympärillä.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Varsinkin Kioski-niminen ohjelma aiheuttaa vastenmielisyyttä. Pakolaisjutuissa se syyttää kaikesta persuja ja Venäjää ja jatkaa paasaamista Syyrian pakolaisista vaikka Suomeen tulleista pakolaisista syyrialaisia on vain pari prosenttia. Suurin osa tulijoista on Irakista ja Afganistanista missä operoi ihan eri suurvalta.

Toimituksen poiminnat